Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir anahtartır. Yangın anında yangın kaçış holüne sahih açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış sağlar.

Bir binada yahut bina hoşgörüsüznda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Munzam-3/C’de tamlanan sürelere normal olması mecburidir.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini Yapı ciğeri yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve evgin pozisyon tahliyesini kolaylaştırır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Yangın Kapısı Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta yürütmek üzere kullanma amacına ve kullanan koca adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı faziletli peklik gösteren malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Yangın Kapısı Fiyatları Genellikle yangına dayanıklı çelik veya ilenmeşap malzemeler yeğleme

Bu nedenle elan koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page